'A Social Suite' en 'From Scratch' , twee nieuwe werken van Ennio Salvere!

A Social Suite is een leuke nieuwe suite voor variabele bezetting met de delen 1. Follow, 2. Like, 3. Share. Bij deze compositie wordt het publiek nu eens NIET verzocht de telefoon uit of op stil te zetten, integendeel! Klik hier voor de partituur en luistervoorbeelden.

From Scratch is een zeer eenvoudig nieuw werk in variabele bezetting met de delen 1. A Fresh Start, 2. Blank Canvas, 3. A Solid Foundation. Perfect voor de beginnende (jeugd)orkesten! Klik hier voor de partituur en luistervoorbeelden.

Prinses Maxima
Prinses Maxima Mars uitgegeven bij Molenaar Edition!

In opdracht van de Koninklijke Marechaussee componeerde Eric Swiggers de Prinses Maxima Mars. De première vond plaats in de tuinen van landgoed Eikenhorst in het bijzijn van Prinses Maxima en Prins Willem-Alexander, uitgevoerd door het fanfareorkest van de Koninklijke Marechaussee. Ook componist Eric Swiggers was hierbij uitgenodigd. Het Prinselijk Paar was zeer verguld met de nieuwe mars waarin enkele citaten uit "Adios Nonino" van Astor Piazolla zijn verwerkt die herinneringen oproepen aan het koninklijk huwelijk.

Vijf jaar na de première wordt de mars nu uitgegeven bij Molenaar Edition onder de naam 'Máxima'. Uiteraard ook voor harmonieorkest.